Edellista päivitystä tehdessäni oli koko ajan sellainen olo, että jotain unohtui. No unohtui joo! Eli tammikuussa Kajaanin näyttelyssä kävivät Pipsa (FF Factorial Design) ja  Ready (FF Fisherian Approach), molemmat avoimessa luokassa. Kunniakkaasti siellä esiinnyttiinkin! Pipsa sai erin ja oli luokkansa neljäs. Ready oli hienosti PU2 ja sai sekä varasertin että vara-cacibin. Hienoa!

Ja nyt mua mietityttää, mitä muuta mä olen unohtanut...

Sitten ihan tuoreita kuulumisia. Heidi ja Aron (FF Final Model) ovat taas urakoineet. Ensinnäkin vappupäivänä tuli plakkariin tokosta toinen EVL1-tulos, ja toissapäivänä agilitykisauran avauksessa heti ekalta radalta tärähti 0-tulos! Mahtavat onnittelut moniottelijoille!

Niin, ja jos loukkaantumisista puhutaan, niin sanomattakin on selvää, että Touhohan se taas : ( Taas samanlainen vasemman takajalan loukkaantuminen eteenmenossa kuin vuosi sittenkin. Sisäreiden lihaksen pitäisi kestää jo normaalisti, mutta jostain syystä joku nyt aiheuttaa ontumista juuri eteenmenon jälkeen Touhohan on kuvattu likimain kauttaaltaan, eikä kuvista löydy mitään selitystä. Hyppytreeniä on tehty pitkin talvea ja edistyttykin on, mutta silti hypyt eivät ole koskaan palanneet sille tasolle, mitä ne olivat ennen vuoden takaista loukkaantumista. Voi itku. Touho siis pääsee aktiivieläkeläiseksi, pk-kisaura on pakko haudata koska emme halua että koira rikkoo itseään enempää. Onneksi treenit voi jatkua, koska Touho on onnellinen saadessaan tehdä asioita.