Pipsa (FF Factorial Design) kävi 18.12. tokon avoimessa luokassa, ja hienosti meni! Pakkasen paukkuessa pisteitä kertyi 190,5 ja sijoitus 2/16. Tuntuu kuin kasvattaja olisi saanut joululahjan etukäteen : ) Paljon paljon paljon onnea Anna ja Pipsa!

Jäbä (FF Floating Point) esiintyi messarissa molempina päivinä mallikkaasti. Lauantain Helsinki Winnerissä Jäbä oli junnuluokan kakkonen ja sai varasertin : ) Sunnuntaina Voittaja-näyttelyn isossa junnuluokassa se sai myös erin, sijoitus oli kolmas. Hyvistä tuloksista huolimatta suurin ilo meille oli Jäbän ihana rentous kehässä ja kehän ulkopuolella. Kaikki ihmiset ja koirat oli kivoja eikä tungos ahdistanut, vaan nuoriherra rentoutui lattialla välillä selällään maaten. Hurmaavaa!

Ennen messaria Jäbä käväisi Venäjällä näyttelyssä hienoin tuloksin, ja sai heti ensimmäistä kertaa nuorten luokassa esiintyessään CACIBin! Jäbän tittelirivi on venynyt seuraavanlaiseksi:  EE JV-10, NEVSKIY JUNIOR WINNER 2010, NEWSKIY WINNER 2010, RKF MVA, EE & LV & LT & BALT & RUS JMVA. Huh! Tunnustan kopioineeni tittelit suoraan Darya's -kennelin sivuilta, koska en todellakaan muuten pysyisi noiden ulkomaan titteleiden perässä Onnea Jäbälään!

Joulu mennä livahti vähän liiankin nopeasti. Koirat saivat toki osansa lahjoista, ja niiden jouluilo oli kyllä silminnähtävää. Jojo riehaantui taas kuusen alla olevista lahjoista (joissa ei ollut mitään syötävää!) vähän liikaakin. Se alkoi jakaa joululahjoja vähän etukäteen raahaamalla lahjoja kuusen alta. Kun viesti ei sen mielestä mennyt tarpeeksi nopeasti perille, se alkoi tyynesti availla lahjoja, ja yhden mun lahjan se ehtikin jo omatoimisesti avata. Onneksi paketissa ei ollut mitään rikkimenevää : )

Tässä vaiheessa lienee aika kiittää kaikkia kasvattien omistajia, treenikavereita ja muita ihania ihmisiä (kuten Outia) hienosta vuodesta. Olkoon vuosi 2011 täynnä onnen hetkiä!