Onpas taas ollut piiiitkä tauko blogin päivityksessä! Kaikkea kivaa on tapahtunut, ja muuten ollaan vaan vietetty mukavaa arkea.

Viikko sitten Jojo ja Loisto olivat Tampereen ryhmänäyttelyssä, joka pidettiin aika koleissa oloissa maneesissa. Loisto esiintyi pentuluokassa, jossa olikin iso osanotto, 4 urosta ja 5 narttua! Loisto käyttäytyi tosi hienosti, mutta tuomari (Paula Heikkinen-Lehkonen) ei arvostanut meidän keskeneräistä kakaraa, joten sijoitus oli viides. Erityinen maininta saatiin: "ystävällinen, vilkas ja iloinen luonne". Olen tosi tyytyväinen Loiston esiintymiseen, se malttoi hienosti seistä ja liikkuikin nätisti. Toki seisotuksessa käytin vielä ronskisti makupaloja, mutta se oli suunniteltu juttu, halusin auttaa koiraa onnistumaan. Loiston sisarukset esiintyivät kauniisti ja oikein hyvällä menestyksellä, Pipsa oli rop-pentu ja Aron vsp-pentu, hurjasti onnea molemmille!

Jojo oli ainoa veteraani, ja tuomari (Jaana Hartus) kovasti ihasteli hyväkuntoista vanhaarouvaa. Jojo liikkui hyvin, voitti nartut ja oli lopulta rop, kun voitti rop-kehässä lapsenlapsensa Remun. Siellä emäntä nieleskeli onnen kyyneleitä, kun tajusi mitä tapahtui! Muutenkin päivä oli hieno, kun Jojon lapsen(lapsen)lapset pärjäsivät hienosti. Onnea kaikille!

Tänään sitten nähtiinkin Rymy perheineen, kun he tulivat Kangasalle valjakkohiihdon SM-kisoihin. Pakkanen pakotti perumaan kisat, mutta toisaalta se antoi meille enemmän aikaa tavata Rymyä : ) Eli Rymy ja Aron tulivat kyläilemään ja kyllä pennut tarkenivat juoksennella pihassa, vaikka pakkasmittari näytti pitkälle yli 20 pakkasastetta! Hienosti kaikki kolme leikkivät keskenään ja ihmisillä tietenkin juttua riitti. Mukana oli myös Zorron emäntä Sari, Zorro oli jäänyt kotiin pakkasta pitämään. Kiitos kaikille, oli ihana nähdä!

Rymy, Loisto ja Aron.

Rymyn potretti.

Nyt on siis nähty kaikki Frosty Field´s -pennut tämän vuoden puolella, ja ainakin tähän asti kaikki on mennyt hyvin. Pennut ovat avoimia, reippaita ja vauhdikkaita kavereita, ja omistavat ovat kaikki tehneet nuorten koiriensa kanssa hyvät pohjat jatkoa ajatellen. Hyvä fiilis!

Treenirintamalla on ollut tasaista tekemistä. Loisto on treenannut sekä näyttelyjuttuja että tottishommia. Into on edelleen kohdallaan, mutta silti Loisto malttaa hienosti keskittyä. Lisäksi ollaan tehty "höpöjuttuja" eli naksuteltu vähän vapaamuotoisempia juttuja, joita voi hyvin tehdä pakkaskeleillä sisätiloissa. Outi antoi näihin hyviä vinkkejä täällä käydessään, kiitos siitä ja tervetuloa toistekin!

Touho on käynyt useamman kerran rakennusetsintää treenaamassa, kun hakumetsään ei ole ollut asiaa kelien takia. Hyvin on homma toiminut ja selvästi Touhon itseluottamus on kasvanut erilaisia kokemuksia saatuaan ja eri rakennuksissa treenattuaan.

Jojo on keskittynyt kurin pitämiseen kotona ja lisäksi se on kovasti kanniskellut meidän kenkiä huoneesta toiseen, joten ulos lähtiessä ensimmäinen tehtävämme on löytää kengät, jotka olisivat samaa paria.