No niin, vihdoin päivitystä meidän viime viikon meininkeihin!

Maanantaina käytiin Niihamassa katsomassa isompien koirien tottiksia ja Loisto pääsi moikkaamaan ihmisiä. Touho ja Jari teki pienet treenit kans. Sieltä sitten kaupan pihaan ihmettelemään ihmisvilinää ja ostoskärryjen räminää, joka ei kyllä ihmetyttänyt Loistoa ollenkaan. Kuljeskeltiin siinä pitkin poikin ja lopuks otettiin vähän kontaktiharjoituksia. Niin, ja kotona Touho leikki ekaa kertaa Loiston kanssa ulkona.

Tiistaina käytiin Koivumäessä katsastamassa paikkoja ja Jari ajoi Touholla jäljen. Meni kohtuullisen kivasti, kulmat meni hyvin ja hankalatkin alustat Touho selvitti, pari kepin ilmaisua olis voinut olla paremmat. Jojo ja Loisto keskittyivät sinkoilemaan pitkin pihaa.

Keskiviikkona tehtiin vaan naksuttelujuttuja Loiston kanssa. Tyypillä oli vaan vähän liikaa virtaa, ja se teki hienoja pesäpalloilijan syöksyjä kosketusalustalle. Myös maanrakennustehtäviä on hoidettu...

Torstain metsälenkin jälkeen Touho taas ontui minuutin verran, kun se otettiin autosta kotona, eli sen metsässä kaahotus Jojon kanssa oli vielä liian rankkaa. Muuten Touho on ollut kunnossa, vaikka on liikkunut reippaasti, muttei päättömästi. Eli nyt vaan palataan rasituksessa vähän taaksepäin, mutta täysin levossa ei koiran tarvi olla. Kipulääkettä ei Touho ole saanut puoleentoista viikkoon.

Loppuviikko meni enemmän ja vähemmän laiskasti mun päänsärystä johtuen, perjantaina Jari tosin kävi sivistämässä Loistoa Kangasalla ja reippaasti pentu kulki pitkospuita pitkin ja betoniputkien läpi ihan oma-aloitteisesti.

Lauantaina Pekka Korri kävi kertoilemassa Tampereella tottisajatuksiaan, ja hyviä ajatuksia sieltä tulikin! Loisto oli taas mukana ja nukahtikin kesken luennon, kun oli ensin leikkinyt ihmisten kanssa ja syönyt luuta. Vielä ennen pois lähtöä otin kontaktiharjoituksia, ja autossa rauhoittumistakin tuli treenattua. Lauantai-iltana tehtiin sitten jälki nro 7, joka tehtiin tiheillä askelilla, mittaa noin 8 m ja loppupalkka purkissa. Hyvin meni! Alussa vähän Loisto haki oikeaa suuntaa, mutta sitten tajusi homman jujun ja pääsi loppupalkkapurkille ihan omin avuin. Sieltä sitten tapaamaan Aron-veljeä. Ensin ammuttiin ja otettiin vähän tottistreeniä. Touhokin treenasi pätkän tottista. Sitten päästettiin 9-viikkoiset pennut riehumaan.

Sunnuntaina pentu oli selvästi väsynyt, joten aamupäivän se saikin nukkua ihan rauhassa, mitä nyt vähän vieraita kävi ja Loisto loikki pitkin pihaa lelun kanssa. Iltapäivällä tehtiin jälki nro 8, samanlainen jälki kuin lauantaina, mittaa noin 10 m. Taas alussa vähän pyörimistä, sitten Loisto hoiti homman hienosti ja loppupurkista syötiin ruuat intohimoisesti, vaikka mitä mopopoikia meni takana ja muut koirat pitivät vahtia autossa.

Jäljeltä mentiin sitten totuttamaan Loistoa raunioiden epätasaisiin alustoihin. Ei se kyllä pelkää mitään! Häntä tötteröllä mentiin kaltevilla betonilaatoilla ja rämisevillä alustoilla. Metalliritilän ylikin pentu meni niin että heilahti, ja liukkailla mustilla putkilla Loisto liikkui reippaasti. Käytiin pimeässä kopissakin, eikä pentu yhtään tajunnut, mitä ihmeellistä siinä olisi pitänyt olla. Hyvä hyvä!

Sunnuntain ohjelmaan mahtui vielä pienet viestitreenit, järjestyksessään toiset. Korvat viipperällä pentu juoksee meidän väliä! Välillä kehuessa meinaa into kohota niin, että pentu alkaa äristä, mutta sitä se ei saa tehdä, vaan tilanne rauhoitetaan. Tätä on ollut havaittavissa kotonakin, kun pentua silittää ja kovasti kehuu, niin taitaa nousta neidille päähän moinen suosio. Lelujen kanssa saa pärrätä ja hyvin se viestitreenien jälkeen leikkikin patukalla ja kantoi saalistaan.

Että sellainen viikko! Vaikka meidän ahkeruutta onkin jo epäilty, niin kyllä tällainen viikko-ohjelma on meille sopiva, pennun pitää ehtiä levätä ja olla pentukin.