Jaaha, onpa taas aikaa edellisestä päivityksestä!

Maanantaina ei tehty muuta kuin ajeltiin autolla hiekkateitä pitkin ja välillä käveltiin koirien kanssa pitkin poikin katsastamassa maastoja.

Tiistaina tehtiin Loistolle eka metsäjälki (jälki nro 12). Pituutta noin 50 askelta, alustana sammalta pääosin. Eipä Loisto ihmetellyt alustan vaihdosta, vaan hoiti homman hienosti. Loisto näki myös ratsukon metsässä ja katseli kiinnostuneena vähän isompaa nelijalkaista kaveria, hevonen kyllä taisi vähän aristella pientä karvakerää, vaikka välimatkaa oli turvallisen tuntuisesti ja pentu tietty hihnassa. Muutoin ollaan treenattu luoksetuloja ja naksuteltu vähän kosketusalustaa. Niin, ja sosiaalistaminen on tietty kans jatkunut, Loisto on kauppareissuissa mukana ja kierrellään sit siinä lähistöllä. Hyvin se jaksaa keskittyä omaan ihmiseen, mitä nyt välillä innostuu kun näkee jonkun vieraan ihmisen ihan lähellään, mutta eiköhän ikä ja kokemus auta tähänkin.

Touho kävi tiistaina jäljellä ja muuten tehnyt vähän tottista, Jojo on keskittynyt ruuan kerjäämiseen ja pennun pyörittämiseen.