Tänään lähdettiin Loiston kanssa oikein Tampereelle pyörimään. Ensin käytiin Mustissa ja Mirrissä shoppailemassa leluja. Liikkeessä oli paljon ihmisiä ja koiria, ja Loisto oli reipas! Ei ihmetellyt mitään ja istuskeli hienosti odottamassa kassajonossa omaa vuoroaan. Sitten ajettiin auto Tullin parkkiin ja lähdettiin parkkihallista kävelytunnelia pitkin rautatieasemalle. Käytiin junalaiturilla pällistelemässä, harmi vaan että laituri oli autio. No, mentiin sit katsomaan ihmisiä rautatieasemalle ja sitten asematunnelin läpi takaisin päin, kuljettiin automaattiovista ja erilaisten kuraritilöiden yli. Jäätiin Tullintorin nurkille istuskelemaan hetkeksi. Loisto otti kontaktia muhun eikä huomannu ohikulkevia ihmisiä tai pyöriä ollenkaan. Hyvä juttu, tällaista lisää!

Nyt alkoi Loisto jo olla väsynyt, mutta poikettiin vielä klinikan kautta ja hienosti Loisto malttoi istua puntarilla kun tiesi saavansa makupalan palkaksi. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa! Meidän muut koirat osaa jo melkein automaattisesti mennä vaakaan istumaan klinikalla, opetellaan Loiston kanssa sama juttu.

Ai niin, eilen illalla kun pentu oli nukkunut raunioreissun väsymyksen pois, otettiin vähän perusasentotreeniä ja kahden pallon leikkiä. Melkoinen pelailija Loisto onkin, piti välillä toista palloa suussaan ja toista pyöritti etujalkojan välissä!