Lumien sulamista ja maastotreeneihin pääsyä odotellessa vihdoin päivitystä Frosty Field's -koirien kuulumisiin.

FF Floating Point eli Jäbä on ehtinyt vaikka mitä, kuten valioitua! Eli Jäbä kävi tänään luonnetestissä ja sai tulokseksi + 135 p laukausvarma, ja samalla reissulla siis myös FI MVA -titteli. Tittelirivi menee nyt virallisesti suurinpiirtein näin: FI & EE & LV MVA, RKF MVA, EE & LV & LT & BALT & RUS JMVA, LV  W-11, EE JV- 10, NEVSKIY JV-10, RKF V-10 BH

Osa-alueittain koe meni näin:

Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +3 kohtuullinen, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti +2 kohtuullisen vilkas
Kovuus -2 pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Lauskauspelottomuus +++ Laukausvarma
Yht +151, -16 joten loppusaldo +135

Lisäksi Jäbä on käynyt agiliitämässä yhden 0-voiton verran. Ensimmäiset Jäbän jälkeläiset eli Something Like B-pentue on nähnyt päivänvalon! Ehtiväinen poika : )

FF Factorial Design, kotoisammin Pipsa on kisannut agilitya kunniakkaasti ja on jo siirtynyt maxi3-luokkaan kisamaan, mahtavaa! Tokoiltu on voittajaluokassa, mutta hienoista suorituksista huolimatta ykköstulos vielä odotuttaa itseään.

FF Fixed Factor aka Rymy kävi esittelemässä näköelimiään eli virallisessa silmätarkastuksessa. Ei mitään huomautettavaa tässä, joten puhtaat paperit tuli : )

Tässä vissiin oli kaikki viralliset tulokset, jotka tietty näkyvät jossain vaiheessa myös Koiranetissä.

Aron (FF Final Model) ja Ready (FF Fisherian Approach) voivat myös kaikinpuolin hyvin!

Loisto (FF Final Hessian) on treenannut huimasti tottista talven aikana ja hei, treenaamalla edistyy! Muutenkin se on oma hassu itsensä, ja ainakin tähän asti hyvinkin terve, ei edes yhtään ripulia ole Loiston eloon mahtunut. Lisäksi talvi toi lajivalikoimiin mukaan potkukelkan vetoa ja ihan pikkuisen myös vetohiihtoharjoittelua Jarin kanssa.

Tottista:

Vetohiihto Jarin kanssa Rukan korkean paikan leirillä:

Terveydestä puheen ollen, myös Touho on toistaiseksi pysynyt suht hyvin kasassa! Meillähän on tästä tullut jo ihan stressin aihe, kun tyyppi on hyvin loukkaantumisherkkä ja kisakautta suunnitellaan. Touhokin on vääntänyt tottista koko talven ja hyppytekniikkaakin on hiottu. Fysioterapeutiln käsittelyynkin Touho on päässyt, jotta päästäisiin ehjänä kisoihin asti.

Jojo mennä hössöttää omaan mummotahtiinsa tyytyväisenä. Talvella se tarvitsi tossut jalkaansa yli 20 asteen pakkasella, muuten ollaan menty vanhaan malliin. Jojo on ollut mukana Kana-areenan treenireissuilla ja syönyt puruluuta välillä kommentoiden muiden suorituksia. Maaliskuussa Jojo kävi hammaskiven poistossa ja röntgenissä. Suu on nyt puhdas ja röntgenkuvat näytti lonkkien ja kyynärpäiden olevan hyvässä kunnossa. Eipä mummokoira ole niitä oireillutkaan, mutta ajattelin ottaa kontrollikuvat joka tapauksessa, kun edellisestä kuvauksesta oli aikaa 13 vuotta! Tällä hetkellä Jojolla on ikää 14 vuotta ja melkein 3 kuukautta.

Jojo kesken hankileikkien kuvattuna: