Aloitetaan muoriso-osastosta : ) Eli Jojon leikkauksesta on nyt kulunut reilut puoli vuotta. Kontrollissa on käyty ja verinäytteitä myöten kaikki oli kunnossa. Ihanaa ihanaa! Jojon kuulo on heikentynyt, mutta se ei Jojoa hidasta. Esimerkiksi kuistin remontoinnissa Jojo oli koko ajan apuna, yleensä ihan pyytämättä. Se kantoi tavaroita edestakaisin, tai ainakin tahtoi tulla kuistille nukkumaan ja "vahtimaan" töiden edistymistä. Jos Jojoa ei päästetty kuistille, se vahti yläkerran portaissa ikkunan takana.

Touhon treenit on taas normitahdissa, kun isäntä saatiin jaloilleen. Vähän jälkeä, enemmän hakua, raunioita ja esineruutua on treenattu.

Loisto on ruokottoman näköinen, koska se on pudottanut kaiken karvansa. No, eipä jää metsässä risuja turkkiin! Loisto on tehnyt esineruutua ja tottista sekä vähän jälkeä. Jäljellä on esineet nyt alkanut nousta kivasti ja muutenkin itseluottamus jälkimetsässä on ollut hyvä. Tottista on viety eteenpäin pikkuhiljaa ja varoen, mutta koko ajan koiran motivaatio säilyttäen. Esineruututreenit on edenneet tosi kivasti, hirmu vauhdilla Loisto uppoaa esineruudun takarajalle ja jaksaa työskennellä vaikkei esinettä heti löytyisikään : ) Alla olevat kuvat on otettu tottiskentällä, alimmassa kuvassa näkyy Loiston rakas frisbee.