Päivitellään taas välillä. Eli Jari ja Touho kävi avoimen luokan tokokokeessa Niihamassa, tuomarina Jaana Tala. Tuloksena 141 p. ja 2-tulos. Mutta taas hyvä fiilis, vaikkei 1-tulosta tullutkaan. Pari kämmiä laski pisteitä rajusti.

Paikalla makaaminen 7

Meni ekalla hyvin maahan ja makasi rauhallisesti, vaikka tästä neljän koiran ryhmästä yksi koira lähti kävelemään kohti ohjaajaa ja toinen koira oli ensin levoton ja lopulta sinkosi omistajansa luokse. Ongelma oli se, että Touho makasi sitten niin rauhallisesti, ettei meinannut nousta  ylös...

Seuraaminen taluttimetta 9,5

Tää oli ehkä parasta seuraamista mitä Touho on missään kokeessa esittänyt : ) Puoli pistettä lähti siitä, että seuraaminen oli tuomarin silmään vähän liiankin tiivistä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5

Tää oli kans hyvä.

Luoksetulo 5

Sama juttu kuin viime tokokisassa, Touho ei lähtenyt ekalla kutsulla. Seuraavalla sitten lähti hienolla vauhdilla ja pysähtyi hyvin käsimerkistä.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10

Hienosti homma jatkui luoksetulon kämmin jälkeen. Varma ja nopea pysähdys.

Noutaminen 9

Ei ihmeempiä, heitto oli muistaakseni vähän vino ja Touho palautti kapulan Jarin eteen vähän vinoon.

Kauko-ohjaus 0

*syvä huokaus* Liikkeenohjaaja oli Touholle tuttu ihminen, ja kun liikkuri sitten lähti Touhon ja Jarin vierestä taaksepäin, Touho alkoi katsella sinne päin eikä noussut istumaan kun Jari käski. Molemmilla kerroilla tarvittiin lisäkäskyjä istumisiin, mutta nousi sitten kyllä. Maahan meni ok ja perusasento ok.

Estehyppy 10

Tämä oli ok.

Kokonaisvaikutus 9

Eli ne mitkä onnistui, meni tosi hyvin, mutta sitten oli näitä epäonnisempia osastoja. Ja Touhon mielentila oli taas hieno, ei ottanut painetta muista koirista : ) Eli eikun uutta koetta vaan, eiköhän se ykköstuloskin sieltä saada. Treenataan ensin vielä tuota luoksetulon lähtöä pienessä paineessa, samoin kuin sitä, että ihmisiä pyörii sen ympärillä ja silti pitää keskittyä omaan tekemiseen.