Hyvää uutta vuotta! Palataan vielä kuitenkin hetkeksi jouluun, joka vietettiin perinteisesti molempien kaksijalkaisten kotikonnuilla. Eipä tule joulunaikakaan liian rauhalliseksi, kun talossa viipottaa useampi bordercollie. Touho vietti enemmän aikaa Jarin kotona ja viihdytti samalla pikkupoikia. Jojo ja Loisto pitivät vauhtia yllä Riikan kotona. Hyvin meni joulu ja koiratkin saivat omat lahjansa, tietty.

Jojo oli vähän turhan innokas joulupukin apulainen, kun kantoi lahjoja kuusen alta koko ajan. Jos sitä ei vahtinut, se myös availi paketteja... eikä haitannut, että paketissa oli kirja eikä mitään syötävää!

Loisto yritti vähän maistella, mutta luovutti sitten, luultavasti Jojo oli sille etukäteen tehnyt selväksi, että kuka hoitaa lahjaduunia.

Touho innostui vasta kun sai luvan avata pakettinsa, ja sieltähän löytyi tietenkin lelu:

Joulun jälkeen olikin vilskettä, kun Loiston velipoika Aron tuli hoitoon. Kyllä oli fiilis katossa pennuilla, kun juoksivat lumihangessa keskenään! Myös Pipsa-sisko kävi moikkaamassa meitä ja vauhti vaan kiihtyi.

Aron ja Loisto:

Pipsa ja Loisto:

Ulkona ei kuvia saatu, ja sisälläkin oli vähän hankaluuksia, koska kolme kohdetta ei pysyneet ollenkaan paikallaan... (Aron, Loisto ja Pipsa)

Tunteet ei kuumentuneet pahemmin, vaikka kuvassa Pipsa esitteleekin purukalustoaan:

Aronin palattua kotiinsa olikin uusivuosi. Oltiin koko ilta kylässä ja koirat tietty mukana. Ulkona oli mahtava rakettien pauke, mutta eipä siitä koirat hetkahtaneet. Pikapissatuksen aikanakin paukkui, vaikka yritettiin katsoa rauhallisempi väli, mutta Loisto se vaan nuuski maata ja teki tarpeensa rauhassa. Mahtavaa! Sitten ennen puoltayötä kotiin ja rauhaiseloa. Vielä klo 4.30 heräsin rakettien paukkeeseen, mutta koirat eivät vaivautuneet edes korvaansa lotkauttamaan.

Kaikenkaikkiaan mukava joulu ja loppuvuosi!