Hyvää itsenäisyyspäivää!

Loisto on päässyt jo 5 kuukauden ikään. Hampaat vaihtuvat ja jalkoihin on tullut kovasti mittaa. Meillä on riittänyt ihmeteltävää ruskeiden merkkien lisääntymisessä. Takajalkojen sisäpuolet ja hännänalunen on selvästi ruskeat, lisäksi kintereiden kohdalla kuultaa ruskea myös ulkopuolella. Tänään huomasin, että nyt ruskea väri on tullut myös silmien yläpuolelle ja poskiin, tosin tuskin huomattavan pieniä alueina, korvissahan on aina ollut pienet tupot ruskeaa. Tosi hassua, kun kaikki muut koiramme ovat olleet samanvärisiä pennusta pitäen, mutta Loisto muuttuu ajan mittaan.

Tässä viralliset passikuvat:

Loistolla kävi ikätoveri Tico kylässä, ja kaverukset kyllä nauttivat sydämensä kyllyydestä toistensa seurasta. Tico on sen verran matalampi malli, että se leikki sohvalta käsin, ja Loisto sitten piti takajalat lattialla, mutta koko muu koira olikin sohvalla painimassa...

Muutoin elämämme on ollut suht hiljaista johtuen siitä, että emäntä menetti äänensä. Siinä on koirat (ja isäntäkin...)  ollut ihmeissään, kun normaalisti kova ääni on hiipunut kähinäksi. No, nauttikoon rauhasta kun vielä voivat!

Touho on käynyt raunioilla ja pari kertaa hakumetsässä, vauhtia ja intoa on riittänyt. Jojo on keskittynyt kenkien kanniskeluun ja äänettömän emännän tuijottamiseen.