Keskiviikkona oli Loistolla välipäivä, koska emäntä keskittyi treenipurkkien hankintaan... Touho ja Jari kävivät raunioilla tekemässä vähän ketteryyttä ja etsi pari maalimiestä raunioilta. Jojon Tehotytöt (Supo, Retku ja Niila) täyttivät 5 vuotta, onnea kaikille!

Torstaina käytiin taas Aronin kans ampumassa ja ottamassa vähän tottista kentällä. Keskityttiin kontaktiin ja luoksetuloihin, lisäks nähtiin pari vierasta koiraa, joihin Loisto suhtautui kohteliaasti mutta kiinnostuneesti. Sieltä jatkettiin Mobilialle tekemään Loistolle jälki (nro 10). Tämä oli eka jälki muualla kuin Ruutanan koulun takana, joten ympäristö oli uusi, samoin lähellä oli joku koirankoulutus menossa. Eipä haitannut kumpikaan pientä jälkikoiran alkua! Jälki oli 45 - 50 askelta pitkä ja lopussa vähän piilotettuna purkki. Meni hyvin! Loisto jäljesti tarkasti ja keskittyneesti. Jari otti vielä Touholla vähän tottista ja sitten käveltiin ympäri Mobilian piha-alueita ja käytiin laiturillakin katselemassa veneitä. Eipä Loistoa saa kyllä mikään hätkähtämään.

Perjantai oli Loistolla enemmän tai vähemmän välipäivä taas, koska olin iltavuorossa. Mutta taas oli Jojon jälkikasvulla synttäripäivä, eli Jojon eka pentue täytti 8 vuotta. Onnea Tuisku, Taku, Player ja Veikka! Lämmöllä muistamme myös Joukoa, joka on jo poistunut sateenkaarisillalle.

Lauantaina sitten olikin menoa ja meininkiä!  Remus, Supo, Taku ja Outi tuli Turusta meille, koska Hanna tuli katsomaan Remusta. Lisäksi Heidi ja Aron tuli käymään, joten meillä oli puolet pentueesta paikalla. Pahoittelen joidenkin kuvien laatua! Ulkona satoi vettä ja pennut olivat koko ajan liikkeessä johonkin suuntaan...

Remuskin oli jo iso poika! Ja korvat on selkeästi kevyemmät kuin muilla paikalla olleilla pennuilla.

Supo ja Remus äiti-poika-painissa.

Outi toi tullessaan pienen putken, kiitos! Tässä läpimenonäytettä Remukselta.

Pojilla on menossa "arvaa kuka" -leikki hyppyesteen eri puolilla. Vasemmalla Remus, oikealla Aron.

Aronkin sujahti putken läpi.

Supo keskittyi vähän liikaa palloihin, joten julmuri-Outi jemmasi pallot meidän pieneen pihlajaan...

Supo ei pienistä masentunut, vaan kaivoi esiin halon. Loisto ja Remus seuraavat.

Loisto ihastui Supon motivointipatukkaan ja omi sen aina kun mahdollista.

Joskus motivointipatukan mukana tuli myös Supo.

Oli kivaa, kiitos kaikille! Ja mikä tärkeintä, Hanna ja Remus tulivat hyvin juttuun, joten Remus lähti tänään kohti uutta kotiaan Kalajoella. Onnea matkaan Hanna, ja iloisia treenihetkiä!

Lauantai-iltana me kaksijalkaiset lähdimme Team Singstarin bileisiin, ja koirat jäivät kotiin nukkumaan. Kyllä taisi Loistollekin jo uni maittaa... Oli hauskaa, kiitos koko porukalle!

Tänään käytiin koirien kanssa metsälenkillä ja otettiin Loistolla viestitreenit. Lisäksi Touho teki pienen jäljen, jossa oli välillä jotain ihme sohlausta, koira oli ihan ulalla. No, loppua kohti meno onneks parani. Ei oikein keksitty syytä jäljen pätkimiseen, täytyy pohtia.

Iltapäivällä pakattiin Loisto autoon ja lähdettiin Eteläpuistoon. Siellä olikin sirkus, joten lähdettiin kaupunkikävelylle. Mentiin aika pitkä lenkki, Loisto kulki hienosti mukana, oltiin sitten Hämeenkadulla tai  Kehräsaaressa. Kovasti se kiinnosti ihmisiä, ja rapsuttelijoita riitti. Silti Loisto jaksoi itse hakea kontaktia muhun, ja siitä tietty tuli herkkuja palkaksi. Kyllä olin ylpeä pikku tirriäisestä, joka kulki niin reippaasti koko reissun. Siitä vielä jäljelle nro 11, mittaa noin 63 askelta ja loppupalkkana mustaamakkaraa. Jäljen Loisto ajoi hyvin vaikka varmasti kaupunkireissu painoi jaloissa. Loppuilta menikin sitten rentoutuessa.

Nyt on siis pentuprojekti tietyllä tavalla päätöksessään, kun Remuskin löysi oikean ihmisensä. Suurensuuri kiitos Outille siitä, että olen saanut olla tässä mukana, ja kiitos meidän ihanille pentujen omistajille! Projekti tietenkin jatkuu lapsosten elämää seuraamalla ja mukana elämällä.