Loiston jäljet nro 13, 14 ja 15 on ajettu. Nro 13 oli jotenkin huono, ihme sähläämistä, syynä lienee liian nälkäinen koira. Jälki nro 14 oli taas hyvä, sillä mittaa noin 65 askelta. Tänään ajettiin jälki nro 15, pituutta 80 askelta. Ekaa kertaa jäljestettiin pienessä sateessa ja makupaloja vähennettiin osalta matkaa, hyvin meni! Loisto keskittyy hyvin ja tuntuu suhtautuvan jäljestämiseen tosikkomaisella asenteella. Tottelevaisuudessa on keskitytty luoksetuloihin, niistä palkkana herkut tai lelu.

Muutoin Loisto on käynyt sosiaalistumassa - tätä ette äkkiä uskoisi - ralleissa! Eli käytiin lauantaina katsomassa rallin lähtöpaikalla autojen pörinää, ihmisvilinää ja kovia kuulutuksia. Loisto käyttäytyi kuin kulkisi kaikissa maailman ralleissa mukana, eli istuskeli hihna löysällä ja katseli rentona ympärilleen. Jojokin oli mukana, sillä oli "lainakuski" eli äitini, jotta me saatiin Loiston kanssa kulkea ihan kaksistaan. Hyvä reissu!

Sunnuntain teemana oli pienet ihmiset, eli nähtiin suvun nuorimpia jäseniä. Loisto suhtautui heihinkin suorasukaisen ystävällisesti, ja kaikki neljä lasta käyttäytyivät tosi kauniisti pentua kohtaan, eli reilu peli molemmin puolin. Tässä Loisto ja pojat:

Koko viikonloppu oltiin reissussa, eli käytiin sekä mun että Jarin vanhempien luona. Jojo sai olla yksin yötä mun vanhemmilla, että se sai välillä olla rauhassa Loistolta ja toisaalta Touho ja Loisto saivat riehua keskenään ilman "poliisi-Jojoa". Hyvin nuoriso leikki keskenään niin sisällä kuin metsässäkin!

Niin, ja tänään jäljestyksen yhteydessä nähtiin Loiston veli Aron! Oli kivaa katsella miten sisarukset jäljesti, ja muutenkin oli ihana rupatella, kiitos Heidi!  Aronin jäljestämisen tyylinäyte:

Jojon silmät rähmii, en tiedä mistä se johtuu, viimeksihän sillä oli kesällä silmätulehdus. Tosi outoa, kun eihän sillä ole koko elämänsäkään aikana ollut mitään vaivoja. No, huuhdon nyt silmää, jos ei helpota, niin sitten kuskaan sen lääkärille näytille. Muutoin rautarouva on oma vauhdikas itsensä, mun vanhempien luona se tyhjäs kissanruokakupit alta aikayksikön...

Touho on nyt ollut kunnossa, kestää jo Loiston kanssa juoksentelun, mutta Jojon kanssa vauhti kiihtyy liiaksi, joten se on vielä pannassa. Täytyy vaan varmistaa, että Touho on verrytelty ennen ja jälkeen riehumisen, niin saa poika toteuttaa itseään ainakin Loiston kanssa riekkumalla. Lisäksi Touho on käynyt raunioilla ja tehnyt jälkiä, joista pari viimeisintä tosi haastaviin maastoihin ja sisältäen polkujen ylityksiä ym. Hienosti on mennyt, koira tsemppaa komeasti kun haasteet kasvavat. Esineiden ilmaisukin on parantunut, tosin nyt jäljellä on ollut vain pari kolme kapulaa. Tottis on ollut oikein motivoitunutta, mutta edelleen ne vauhdikkaimmat liikkeet on jätetty varmuuden vuoksi väliin.