No niin, tänään oli teemana jälkitreenit. Ensin Jari kävi tekemässä jäljet vanhenemaan Touholle ja Jojolle. Siinä välissä käytiin tekemässä Loiston jälkitreeni (nro 9), samanlainen kuin sunnuntaina, makupaloja on askeleen kannassa ja kärjessä. Hyvin meni innolla ja loppua kohti taas tarkkuus parani, ja loppupalkka oli taas purkissa vähän piilotettuna jäljen päähän.

Sitten vähän tottista Touhon ja Loiston kanssa. Touho teki seuraamista ja pari jäävää liikettä, luoksetuloja ei parane vielä toipilaalle ottaa, koska koiran tuntien ne ei olis kovinkaan rauhallisia... Loisto keskittyi omaan tekemiseen ja kontaktiin, sitten perusasentotreeniä ja mukana kulkemista kontaktin kera. Lopuksi leikittiin patukalla ja kylläpä pikkutirppa taistelee! Sai sitten kantaa patukan autolle.

Hämärä alkoi jo laskeutua, kun kaahattiin jäljelle. Poikkeuksellisesti minä ajoin Touhonkin jäljen Jarin ollessa kreppien kerääjänä. Alku lähti hyvin janalta ja homma eteni, sit yhdessä kohdassa Touho meinasi oikaista yhden kulman, mutta se korjattiin. Sitten tuli eka keppi ja hieno ilmaisu. Sen jälkeen Touho ajoi elämänsä parasta jälkeä! Kyllä oli hieno fiilis pinkoa koiran perässä, kun se meni edellä ja teki hyvät kulmat ja ajoi tarkasti, mutta myös hyvällä nopeudella.  Lopussa olikin enää yksi keppi, josta meni eka vähän yli, mut kun otin vähän takaisinpäin, niin taas hyvä ilmaisu. Jes!

Jojon jäljelle lähtiessä olisi jo ollut otsalamppu tarpeen. Keppejä oli Jojollakin vain kolme, mutta kaikki nousi hyvin, vaikka tuuli olikin painanut hajua jäljeltä sivuun. Mahtava muori! Edes hirvikärpäset ei muuten kiusanneet jälkihommia tänään.