Eilen Touho pääsi taas röntgenkuvauksiin, kun yritettiin saada jotain lisäselvyyttä tuohon jalkavaivaan. Nythän Touho on ollut oireeton, kun se on ollut kipulääkkeellä ja levossa, mutta pitäishän tuo kuntoon saada. Kliinisessä tutkimuksessa se aristi vähän selkää (oli tarkoituksella pidetty ilman kipulääkettä, jotta ilmaisisi jos joku kohta aristaa), ja sitten alkoi kuvaussessio. Mitään ihmeellistä ei löytynyt, jonkun verran reaktiota fasettinivelen alueella. Eli jatketaan kipulääkettä ja lepoa, rauhallisia lyhyitä hihnalenkkejä saa tehdä, kunhan koira ei sinkoile mihinkään, eli lähinnä köpötellään.

Rauhaiselo sopii mullekin, sain karmivan migreenin ja koko ilta on mennyt lääkehöyryissä. Jojo hoitaa mua nuolemalla mun kyynärpäätä aina kuin mahdollista, on kiva herätä kesken unien siihen. No, ehkä tää kohta helpottaa, sekä minulla että Touholla.

Koirat ovat saaneet viime aikoina härkärisottoa Kongiin tungettuna, ja voi pojat, mikä mahtava ajanviete se onkaan ollut. Tyypit on ollut ihan puhki kun vihdoin ovat saaneet Kongit tyhjäksi.

Menen takaisin sohvan pohjalle voimaan pahoin.