Torstaina jatkettiin Loiston kanssa vanhalla kaavalla perusasioiden treenaamista ja illalla tehtiin taas pari ruokaruutua. Hyvin meni! Jälkijuttujen jälkeen Jojo vielä viihdytti pentua ja veti sen taas ihan piippuun, loppuilta olikin ihanan rauhallista.

Lisäksi päivällä keskusteltiin seuraavista aiheista: a) saako ulkoa syödä sieniä, ja  b) kenen se juustovoileipä olikaan. Eli semmoinen oleellinen sana kuin "ei" tuli tutuksi. Varsinkin juustovoileipä nosti neidin tunteita niin, että välillä sen ääni kohosi kirkunaksi, kun ei saanut tahtoaan läpi. Mutta olinpas sitkeämpi!

Perjantaina neuvoteltiin taas sienien syömisestä... Sitten iltapäivällä mentiin pk-kentälle Aron-veljen kanssa kuuntelemaan ekat starttipistoolin äänet. Koska samalla tarjoiltiin ruokaa, ei kumpikaan reagoinut mihinkään niin vähäpätöiseen kuin starttipistooliin. Hyvä juttu! Sitten Loisto ja Aron otti parkkipaikalla sisaruspainit. Siitä jatkettiin sitten mun siskon luo näyttämään Loistoa, joka olikin sopivasti väsyneessä (lue: herttaisessa) mielentilassa. Mentiin kerrostalon käytäviä ja hissilläkin, reippaasti Loisto kulki liukkaallakin alustalla ja metalliritilän yli. Siskon luona koriste-esineet vaihtoivat paikkaa Loiston toimesta, muuten käyttäytyi oikein kiltisti. Jatkettiin sivistämistä kävelemällä Kangasalan keskustaan ja hienosti pentu kulki hihnassa! Haahuiltiin vähän aikaa suht autiossa keskustassa ja sitten kotiin, kun Loisto oli jo ihan puhki.

Yksinoloista on pakko kertoa tämä: eilen jätin Jojon ja Loiston eteiseen kun lähdin asioille, Touho jäi kodinhoitohuoneeseen. Olin laittanut kompostiverkon kalterit olohuoneen ja keittiön oviaukkoihin. Ja mistähän pentu löytyi kun tulin kotiin? No olohuoneesta! Se ei sit vissiin arvostanut Jojon seuraa. Mä vaan luulin, että olin vahingossa jättänyt sen olohuoneeseen, kun muuten Loisto on viettänyt paljon aikaa siellä. Mutta ei, kyllä se kiipeää itse yli. Tänään nääs lähdettiin kauppaan, ja taas tytöt eteiseen, nyt olohuoneen ovi kiinni ja kalteri keittiön oveen. Ja pentu löytyi keittiöstä kun tultiin. Ei ollut tehnyt muuta kuin kaatanut yhden tuolin, kun oli vissiin leikkinyt tuolin selkänojalla olevan fleece-takin vetoketjulla. Mutta koira ja kaikki muukin ehjänä!