Eilen aloitettiin pikkuhiljaa kontaktiharjoitukset ja jatkettiin arkiluoksetulon treenaamista. Nyt alkaa makupalat löytyä kädestä ja sitä myötä keskittyminenkin on parantunut. Luoksetulovihellys toimii, ja sitä tietenkin seuraa aina ruoka ja kehut.

Käytiin myös autoajelulla mun työpaikalla, ja voi hitto mikä mekkala takapenkin kuljetusboksista kuului! Koko menomatkan ajoin likimain korvat lukossa, olin suorastaan helpottanut kun päästiin perille. Siellä Loisto tietenkin viihtyi hyvin, kun oli kasapäin ihmisiä tervehtimässä sitä ja ruokaakin tarjoiltiin. Siellä sitten kuluteltiin aikaa sen verran, että Loisto nukahti. Välillä käytiin hihnapissalla ja sitten Jonna antoi Loistolle parvorokotteen. Pentu vaan söi pöydältä makupaloja, eikä edes huomannut rokotetta. Kotimatka alkoi äänekkäissä merkeissä, mutta onneksi puolivälissä se hiljeni, joten kotona sain ottaa autosta rauhallisen kaverin.

Jojo haki eilen Loistoa leikkimään, ja siinä sitä mentiin hetki pitkin pihaa. Jojo tahtoo, että saa itse juosta edellä ja pentu yrittää pysyä perässä, toisinpäin leikki ei vielä toimi. Touhokin tahtoo olla pennun lähellä, ainakin sen verran, että saa pöllittyä sen lelut. Koirat ovat saaneet olla välillä kaikki yhdessä sisällä ja hyvin on mennyt. Lisäksi eilen otin Touhon irti ulos ja pennun hihnaan, eikä tilanne kauheesti häirinnyt kumpaakaan.

Ai nin, Loisto on todistettavasti hullu. Eikös se sanonta mene, että "Hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset"? Loisto nääs tykkää ihan hirmuisesti puolen litran tyhjästä limsapullosta, ja siinähän on pantti! Ekassa kuvassa kuitenkin Turusta mukaan saatu rakas lehmälelu, toisessa mustekalalelu, joka kiva siksi että se on tarpeeksi iso, siinä on vähän vastusta.

1251188452_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1251188822_img-d41d8cd98f00b204e9800998e