Eilen se vihdoin tapahtui, oli aika hakea Loisto kotiin. Tätä hetkeä on odotettu pitkään, ja nimikin on ollut valmiina talvesta asti.

Outin luona oli pari muutakin onnellista pentujaan noutamassa, joten Supon jälkikasvusta vain Remus on edelleen kotosalla odottamassa kotikuvioidensa selkiämistä. Kotimatka meni tosi hyvin, muutaman ensimmäisen minuutin Loisto piippasi, mutta sitten se kömpi nukkumaan ja nukkuikin koko matkan. Välillä pysähdyttiin pissatustauolle ja tutustutettiin koirat toisiinsa.

Kotona Loisto toimi ihan kuin olisi aina asunut meillä. Syö, leikkii ja nukkuu, sitähän se pennun elämä on! Tarpeet se tekee hienosti ulos, kun vaan ajoitus on kunnossa. Yölläkään ei itkettänyt yhtään ja Loisto nukkui tyytyväisenä lattialla, ei yrittänytkään mun kans sohvalle. Jari ja muut koirat nukkui yläkerrassa, joten niitä ei häirinnyt se, että käytiin yöllä Loiston kanssa pissareissulla.

Touho ei ole vielä ollut vapaasti pihassa Loiston kanssa, sisällä valvonnan alla kyllä. Täytyy ottaa vähän varovaisesti, kun Touho ei ole tottunut noin pieniin pentuihin. Se kyllä taitaa olla aika rakastunut Loistoon, vai johtuisko sittenkin siitä, että Touho tykkäis Loiston leluista... Jojo taas on nähnyt niin paljon pentuja, ettei yksi Loisto hetkauta sen elämää suurestikaan. Odotataan vielä hetki, kun Jojo tajuaa, että Loiston kanssa voi leikkiä! Tai että Loistolla voi leikkiä, miten se nyt milloinkin menee.

Loisto puhuu hienosti koiraa ja sen elekieli on mahtavaa. Reipas pentu, joka kuitenkin osaa myös yllättävän hyvin rauhoittua. Tänään jo vähän treenattu, luoksetulovihellys toimii hienosti, Outi on tehnyt hyvät pohjat! Palkkaamisessa on ongelmana havaita missä se ruoka niinkuin sijaitsee, etsintä aiheuttaa hirmuista pyörimistä ja tohinaa niin, että aivot meinaa jäädä kyydistä. Mutta kunhan totutellaan ja opetellaan syömään se makupala, niin kyllä se tästä. Kaikki lelut on lähtökohtaisesti kivoja, jonkin verran Loisto tuntuu omivan lelua pihalla, joten täytyy tehdä sille kahden lelun treenejä.

Nyt pennut Remusta lukuunottamatta ovat siis uusissa kodeissaan, onnea matkaan! Ja suuri kiitos Outille koko penturumban hoitamisesta ja siitä, että olet jaksanut tehdä pentujen kanssa niin paljon asioita!

Loppukevennyskuvassa Jojo ja Loisto pelaa jalkapalloa:

1251106449_img-d41d8cd98f00b204e9800998e