Keskiviikkona käytiin Touhon kanssa raunioilla. Telineet oli pelastuskoiranäytöksessä jollain koululla, mutta pöydät siellä kuitenkin oli. Ne otettiin pari kertaa, matka lyhyempi kuin kokeessa jotta saadaan hommaan varmuutta, meni ok. Sitten raunioille, pari ukkoa otettiin vaan. Hyvin molemmat löytyi, jälkimmäisellä pidempi ilmaisu.

Torstaina tottistreenit, vahvistettiin paikalla pysymistä ampumisen yhteydessä. Hyvin onnistui. Alkuviikolla paikalla pysymisessä ongelmia, oma koulutusvirhe. Ampumisen jälkeen aina tuli vapautus ja palkka, eli ampuminen oli Touholle isompiääninen klikkeri ;) Nyt virhe korjataan, ja kerrotaan mitä halutaan.. Hyvin meni, Riikalle kiitokset avusta..

Perjantaina lenkkeilyä ja hyvin ansaittu vapaapäivä treeneistä molemmille.

Lauantaina hakuilut ja esineruutu. Paikka oli uusi ja maasto haasteellinen. Eka siis hakuilut. Kuusi ukkoa otin, ei yhtään tyhjiä. Haluttiin vahvistaa suoraan menoa. Sinänsä meni suht ok, lopussa viimeisillä pientä hyytymistä, ja jano tuli kesken viimeisen lähetyksen. Viime sunnuntain raskaat treenit näkyi hivenen vieläkin. Motivaatio ei ollut niin hyvä kuin tänä keväänä on ollut : (  No seuraaviin treeneihin helpotusta ja motivaation nostoa. Esineruutu vielä tähän päälle, alue 50 x 50m. Kolme esinettä sinne vietiin. Kaksi löytyi suht helposti, ja siihen lopetinkin, se meni siis tosi hyvin.

t. Jari