No niin, vihdoin taas blogiin päivitystä!

Eli Supo on ultrattu ja tiine on Hymy Nyt vaan toivotaan, että lopputiineys menee hyvin ja saadaan pennut ehjänä maailmaan. Pentukyselyitä on tullut ihan kivasti, mutta pentujen kodithan valitaan vasta kun nähdään pentujen luonne. Kuten on jo kerrottu, niin pennut luovutetaan vain ehdottomasti harrastaviin koteihin! Eli kyselyjä otetaan edelleen vastaan.

Sitten muita asioita. Viime keskiviikkona meillä kävi kylässä kaverimme Minna uuden pentunsa Jipon kanssa. Jippo on Touhon siskon Ruskan pentu, ja sangen hurmaava kaveri se olikin. Migreenistäni johtuen en hirmuisen kauan jaksanut pennun kanssa leikkiä, ja kuvatkin jäi ottamatta. Mutta oli kiva nähdä!

Perjantaina saatiin sitten vieraiksi Katja ja Janne, sekä Ruska pentunsa kanssa. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa! Pentu muutti Tanskaan asumaan, ja sen nimeksi tuli Suomi, syntymämaansa mukaan. Hurmaava pikkumies, vaikka epähuomiossa jossain välissä sitä jo tytöksi luulin...en tiedä mikä mulle tuli, ajatuskatko varmaan, ja aika iso sellainen.

1243760745_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina mentiin katsomaan kaverin ihanaa orivarsaa. Oli mukava reissu, sää suosi ja seura oli mitä parhainta, kiitos Marika!

1243760806_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243760856_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Treenattukin on. Maanantaina testattiin naapurin DogScooteria, eli polkupyörän ja potkulaudan risteytystä, jota koira voi vetää. Jari sitten ohjasi ja potkia vauhtia astinlaudalla seisten. Touho tykkäsi hommasta kovasti, alkuun se ei hirveästi vetänyt, koska Jojo ja minä jäätiin poikien taakse. Kun Jari käänsi suunnan meihin päin, vauhti kiihtyi ja enää pitikin vaan jarrutella. Olipa vähän erilainen liikuntamuoto ja hauskaa oli! Minäkin kokeilin ihan vähän matkaa mennä Touhon kyydissä, tulipahan todettua että ehkä se ei sovellu mun hermorakenteelle... Pojat siis hurjastelivat DogScooterilla ja minä ja Jojo lenkkeiltiin ihan omin jaloin.

Tiistaina oli Touhon hakutreenit, 3 tyhjää pistoa ja 4 ukkoa, eli siis 7 pistoa yhteensä. Meni tosi hyvin, yhdessä lähetyksessä Jari pisti koiran väärästä kohdasta metsään ja Touho joutui työskentelemään vähän taaksepäin.

Keskiviikkona pojat suuntasivat raunioille, tekivät ketteryyttä ja yksi ilmaisuharjoitus umpipiilosta. Torstaina käytiin omalla porukalla treenaamassa ketteryyttä myös. Jojokin pääsi ottamaan ketteryysesteet ja voi sitä riemua! Ei tuota muoria vieläkään voi pelkäksi seurakoiraksi sanoa, tekemisen intoa riittää, nytkin meinasi lähteä käsistä välillä telineillä, varmaan se muisteli hauskoja agilityaikojaan.

Lauantainakin käytiin ottamassa ketteryysesteet läpi ja sitten koirat korkkasivat uimakauden. Touho kroolasi onnellisena pitkin rantaa, Jojo enimmäkseen kahlaili ja ihmetteli Touhon päätöntä menoa.

Eli kaikkea kivaa on tapahtunut!